Kollégiumba szeretnék menni, de a nagymamám nem igazán szeretné ha messze lennék tőle?
Figyelt kérdés
Ez az iskola maga már a kinézete nagyon tetszik, papok tanítanak, imádkoznak mindig a diákokkal, szigorú az egész koli és ez nagyon tetszik benne. Én egy hanyag lány vagyok (úgy hallottam,hogy ilyenek mennek oda),most megyek 8.ba (igen még messze van az az 1 év)és most voltam egy táborban ahol megtanultam egy pár dolgot és sokat barátkoztam.
Úgy érzem a mamám nem bízik meg bennem azt hiszi, hogy azért megyek ,hogy bulizzak,piáljak stb..
Nagyra tartom azt a dolgot,hogy önnállósodjak,kilapcsoljam egy kicsit magam (otthon dől a háború általában) hobbit találjak és nagy szintre emelni a tanulmányaim.
Hogyan mondjam el neki,hogy ez az álmom már 12 éves korom óta?
2016. aug. 7. 19:50
1/2 anonim válasza:
Ez egészen egyszerűen nem a nagymamád dolga! Félt, ez teljesen természetes. Gondolj bele, elköltözöl otthonról egy idegen helyre, önállósodnod kell, nem tud olyan könnyen segíteni... A nagymamák általában aggódósak :) De ez nem ok arra, hogy ő döntsön helyetted. Esetleg vidd el őt is az iskolába a nyíltnapra, mutasd meg neki, hol tanulnál! Biztos megnyugodna kicsit, ha látja, hogy jó helyre mész :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. ☺
2016. aug. 19. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!