Hunfalvysok! Milyen volt a gólyatábor az elmúlt években? Miket csináltatok?
Szia!
Nem akarlak elrettenteni, de nekem tavaly k. szar volt. Az osztályversenyeken erőltett feladatok voltak (pl: ruhákból kellett kötelet csinálni => vetkőzés, a többség melltartó nélkül volt) Az osztály versenyek előtt egy "hunfalvys" esküt kellett elmondani féllábon a füledet fogva és a másikba kapaszkodva, ha meg elrontottad akkor mind a 200an kezdtük újra. Minden reggel reggeli torna, a kaja nincs felkészülve a vegákra hiába szóltunk előre (konyhás néni "kedvessége" mérhetetlen). Mivel egész végig szar idò volt ezért a balatonba fürödni nem lehetett, az ifisek meg kb szartak ránk tehát unatkoztunk. Készülj fel hogy egyik este lesz egy "titkos" szépség verseny, de csak az mehet aki kap csillagot a kezére.... Az utosó napra pedig egy produkcióval kell készülnie az osztálynak.
Én szeretek a Hunfalvyba járni, de a gólyatábor ritka szar volt.
Szóval ha még van kérdésed vagy szeretnél dumálni akkor írj bátran!
#2: Azért annyira nem volt rossz. Bár gondolom nagyban számít, hogy milyen osztályba és milyen ifisekhez kerülsz. Én csak a reggeli tornát utáltam, de azt ki nem...
Nem az tmondom, hogy szerettem, mert az osztálykirándulásokat is utálni szoktam, de azért rossz sem volt. :D Csak az az 5 nap kicsit sok volt és túl tartalmas (nekem).
#7-dik, tudsz nekem mesélni a suliról?:) Mármint hogy van a Hunfalvyban pl sulirádió vagy suliújság?
Már sokat kerestem a suliról, mert oda jelentkeztem, és nmagy valószínüséggel fel is vesznek, csak egy kicsit bizonytlalan vagyok, mert valaki azt írja, hogy nagyon szar a suli, meg hogy elég sznobok vagy ilyesmi, de valaki meg csak dicsérni tudja.
Szóval ha tudsz, akkor írsz erről, mert egy őszinte véleményre vagyok kiváncsi.:)
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!