Honvédtisztnek mennyi a kezdőfizetése?
Figyelt kérdés
NKE-ről frissen kikerült honvédtisztnek mennyi a kezdő fizetése, illetve milyen plusz illetményeket kap?2016. aug. 5. 17:22
1/2 anonim válasza:
Beosztásfüggő, de egy kezdőhadnagy kap olyan, 200-220 ezer ft nettót. Ezen kívül kafetéria( havi 10-12 ezer szépkártyára) , és ha jól tudom ruhapénz is jár, de nem biztos. (Rendőröknél, Katasztrófavédőknél egy olyan 90 ezer forint egy évre). Ha határra,misszióra küldenek, mondjuk fél évre, kapod az alap fizetést, plusz a "túlszolgálati" pénzt, ismerősöm kezdő hadnagy tavaly végzett , a határon lenn volt 3 hete 1 hónapba, azt mondta körülbelül 500-600 ezret kapott arra a hónapba, misszióra megy fél évre, az meg azt jelenti hogy havi olyan 700-800 ezer forint lesz a keresete, itt számít milyen a veszélyességi besorolása annak a szolgálati helynek ahova mész, tegyük fel Szerbia 3-4es szorzó, egy Irak meg 9 körül, ott lehet millió felett keresel.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszod, esetleg azt meg tudod mondani, hogy a fizetés az évek előrehaladtával hogy és miként változik, milyen rendszer szerint működik pontosan? (Erről nem igazán találtam információt, ahol volt ott elég bonyolultan volt leírva)
2016. aug. 19. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!