Mi az az EHA kód? Mikor kapom meg?
Az EHA kód az az egyetemi azonosító kódod.
Mindenkinek egyéni kódja van, ezekkel tudsz belépni a legtöbb webes felületre, ezekkel tudsz pályázni és elérni űrlapokat.
Ha jól emlékszem én regisztráció után kaptam kódot, de biztosan leírtak az adott intézmény tájékoztatójában (vagy le fogják) ahova jelentkeztél.:)
sehol nem írtak róla....csak kb mindenhez kérik
de ez akkor egyenlő a Neptun kóddal?
az egyik egyetemen ETR van (ide az azonosítód az EHA-kód) a másikon NEPTUN. A két rendszer ugyan az szinte. Egyik rosszabb, mint a másik :D
szerintem postán küldik ki a kódodat az "üdvözöllek felvettünk" levelükben. Jótanács: a szoc. tám papír leadását ne hagyd az utolsó pillanatra, mert annyi minden kell hozzá általában, hogy jó ha időben kiderül, hogy,esetleg (ha) hiányos.
az a baj, ma kaptunk levelet, de nem volt benne semmilyen kód, elvileg külön küldik
az egyetemen ahova megyek Neptun rendszer van, de ezeken a papírokon még is EHA-t kérnek....
ma próbáltuk magunkat átrágni a kitöltési útmutatón....
Kérdező nem írtál konkrét egyetemet, így nehéz válaszolni!
Mindenesetre (nálunk legalábbis) a TO-n egy kérdést megérne telefonon akár.
Előző vagyok.
Az SZTE-n például így kapod a kódot.
Tanulmányai alatt az egyetemi tanulmányi rendszer (rövidítve: TR) végzi az ön tanulmányainak szinte teljes adminisztrációját, jelentkezhet kurzusra, vizsgára, itt értesülhet a kapott jegyekről, a tantervben való előrehaladásáról stb.
...
A TR több komponensből áll, ezeket ugyanazzal az egységes felhasználói azonosítóval (EHA) és jelszóval érheti el, amelyet a regisztráció során kap (l. később). Az azonosítóját és jelszavát tartsa titokban, és csak biztosnágos oldalon adja meg.
Tehát itt regisztrálni kell. De valaki postás dolgot is említett a korábbi válaszok között. Gondolom intézményenként ezek eltérnek. Ezért írtam, hogy ha írnál konkrét intézményt, akkor könnyebb lenne:).
PTE, de az utolsó válaszoló már fényt derített a problémára
Köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!