Mit tegyek? Felvételizzek vagy ne?
Sziasztok!
Kezdjük ott hogy szeptembertől leszek zenesuliba 4.-es (csellózok,másfél évet kihagytam),általánosba 8.-as.
A tanárom kért meg még 1 éve hogy kezdjek újra csellózni,ezzel nincs is baj mert nagyon hiányzott már hogy játszhassak rajta,de a tanárom nem akar olyan komoly darabokat adni és a fekvésváltást is épp hogy elekezdtük tanulni.
Most leszek 8.-as és felvételizni szeretnék Szombathelyre a művészetibe,de félek hogy nem vennének fel ezzel a tudással,fél félév alatt meg már nem tudom mennyit lehetne tanulni hogy jobban menjen és a bekerüléshez is esélyem legyen.
Szóljak a tanáromnak hogy készítsen fel és el emegyek felvételizni,hátha sikerül?
Vagy hagyjam a fenébe?
1. Hááát... Necces, de próbálkozni lehet.
2. Én 10-es vagyok és napi 5-6 órát gyakorolok. Popper etüdöket játszok csak viszonyításképp.
3. Gyakoroooooolj!
4. Azért ne várj túl sokat, nagy csalódás érhet akkor.
Köszi a válaszokat de inkább hagyom,már megtetszettek más dolgok amik elérhetőbbnek tűnnek.
Majd 4-5 év múlva elgondolkodok még ezen. :)
Tudom,tudom gyakorlás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!