Teljesen kezdőnek ajánljátok az online kresz tanfolyamot?
Online is olyan részletes magyarázatok vannak, hogy oktató legyen a talpán aki úgy elmagyarázza.
Ez nem egy megfoghatatlan valami, én pl. mérnöknek tanulok, ott tényleg hasznosak az életből hozott példák, mikor tanulsz valamit de fingod nincs, hogy ez mire is jó, aztán egy jó példával leesik a tantusz, de most pl vezetésnél, életből hozott példa: (kitalált) mentem az egyenrangú kereszteződésben, jobb kéz szabály értelmében bekanyarodtam a balról érkező villamos elé, aztán a rendőr megvágott a túloldalon mert villamosnak ilyenkor balról is elsőbbsége van...
Na hát ez max. egy hangyányit érdekesebb mintha simán le lenne írva, hogy ilyenkor mi a teendő, de a felfogást nem könnyíti vagy nehezíti, meg kell jegyezni, hogy így van, azt ennyi, erre mindenki képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!