Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozhatnék Amerikában...

Hogyan dolgozhatnék Amerikában? (többi lent)

Figyelt kérdés
Jelenleg angol nyelvi előkészítős osztályba járok, most leszek "újra" 9.-es az új tanévben. Angolul fogok "még" 4 évig tanulni törit, föcit, magyart és matekot, majd ezekből fogok érettségizni "kötelezően". Szeretem és értem az angolt már kisgyermek korom óta, szóval érettségivel együtt szeretném majd megszerezni a felsőfokú nyelvizsgát. Nincs konkrét kedvenc tantárgyam az angolon kívűl, viszont nem is utálok egyetlen tantárgyat sem(talán egy kicsit a törit). Egyetemre mindenképp szeretnék menni, ám nem tudom melyik szak lenne megfelelő a célomra. Annyit mondanék még, hogy nem tudnék az angolon kivűl más humán tantárgyat célzó szakot tanulni egyetemen. (Debreceni Egyetem) Ennyit tudtam gyorsan leirni és előre köszönöm a segítő válaszotokat!! :-)

2016. aug. 3. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt kérdezed hogyan dolgozhatnál Amerikában.És azt mondod,hogy a Debreceni Egyetemre szeretnél menni,de nem tudod melyik szak lenne a neked való,ha te az angolon kívűl más szakon nem tudnád elképzelni magad.(Gondolom anglisztikára gondolsz).Nem is tudom mi a helyes válasz erre.Egyébként meg nem egyetemhez választunk szakot,hanem szakhoz egyetemet.Csak úgy mondom,hogy ne csak az angolt és a Debreceni Egyetemet lásd,mert a világ ennél sokkal több.
2016. aug. 3. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:

'Hogyan dolgozhatnék Amerikában?'

Melyik országban?

2016. aug. 3. 12:12
 3/3 kevinnnn válasza:
Menny alapból oda egyetemre de csak a kontinens északi részére, mert délen spanyolul és portugálul beszélnek. ;) USA vagy Kanadába meg a magyar diploma kb semmire sem jó szóval időpocsékolás lenne a Debreceni Egyetem.
2016. aug. 3. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!