Elfogadják így a kollégiumi jelentkezésemet?
Figyelt kérdés
Corvinus Tarkaréti kolijába jelentkeztem, kérnek egy halom dokumentumot. A rektori utasítás szerint kell egy NAVos jövedelemigazolás, munkáltatói jövedelemigazolás, lakcímkártyák, hogy hány fő lakik nálunk, meg villany-, gáz- és vízszámla. Ebből A NAVos cuccot meg a számlákat nem töltöttem fel, de a jelentkezésem elment, már nem tudok módosítani rajta, holnap határidő. Elfogadták akkor a jelentkezésemet, vagy visszadobják, mert nincsenek meg a dokumentumok?2016. aug. 2. 23:01
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem fogják így elfogadni, hisz nincsenek ott a kért dokumentumok
3/6 A kérdező kommentje:
Addig nem engedte elküldeni, amíg az egyik jövedelemigazolást fel nem töltöttem, pirossal írta, hogy fel kell töltenem. Feltöltöttem, erre el tudtam küldeni, pedig az elvileg kötelező NAVos cucc nem volt ott. A kedves válaszolók meg megindokolhatnák, hogy tapasztalatból írják-e a negatív választ, vagy nem volt jobb dolguk hajnali 1-kor
2016. aug. 3. 01:00
4/6 anonim válasza:
4) Kollégiumi elhelyezésre pályázni az Egyetem NEPTUN tanulmányi és nyilvántartási rendszerben található szociális és kollégiumi adatlapok kitöltésével, és a beszkennelt igazolások ezen elektronikus rendszeren keresztül, határidőre történő feltöltésével lehet.
Ez a szabàlyzatból van. Ha nincs minden határidőre ott, nem fogadják el.
5/6 anonim válasza:
Nincs baj, vissza fogják küldeni pótlásra a pályázatod, addig szerezd be a hiányzó papírokat!
A hiánypótlási időszak augusztus 10-ig tart.
6/6 anonim válasza:
visszaküldik javitásra. s a hiánypótlsi idő alatt mindenképp fel kell ezeket töltened :)
corvinusos másodéves vagyok és az egyik barátnőm djb-s, szóval ezekkel foglalkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!