Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Külföldi ösztöndíj? A következ...

Külföldi ösztöndíj? A következő állás áll fent (lent)

Figyelt kérdés

Horvátországban születtem, jelenleg Magyarországon élünk. Kettős állampolgár vagyok, és 2 lakcímem van (2 személyi, 2 lakcím).

Magyarországon járok egyetemre. Tudnék valahogy a Horvát államtól ösztöndíjat, vagy tanulmányi támogatást kapni? Valami olyasmi indokkal, hogy nagy a távolság a (horvát) lakcímem és az egyetem közt. Magyarországi jogszabályok szerint nem vagyok hátrányos helyzetű, és semmilyen szociális juttatásban nem részesülhetek.

Nézegettem a horvát oldalakat, de ilyesmiről nem olvastam sehol. Ha valaki tudna bármilyen infóval szolgálni, azt megköszönném.

2010. ápr. 18. 01:15
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Esetleg a horvát oktatási minisztériumot kérdezd meg szerintem.
2010. ápr. 18. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha Magyarországon jársz egyetemre, miért adnának Neked a horvátok ösztöndíjat??? Ők se hülyék.
2010. ápr. 18. 12:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Első: Köszi, próbálkozom majd.

Második: Mivel (pl) messze van a lakhelyemtől az intézmény és horvát állampolgár vagyok. Gondolom ha Te Szegeden laknál és Pesten tanulnál, mindenképpen pályázhatnál valamilyen támogatásra. (Mo-n azért kapnak a **** utaztatási támogatást, mert egy utcában(!!!) laknak az iskolával...) Szóval no komment.

2010. ápr. 18. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!