Az egyetemeken mennyire gyakori az olyan diák, aki csak egy sima előadásra is ingben, és zakóban megy? Nem öltönyben, csak egy egyszínű ing, és egy sima sportzakó, fekete farmerral, elegáns cipővel.
Gimiben is így öltözködtem,és jól is áll,de sokszor megszóltak,hogy minek öltözök ki, (mivan randid lesz? stb)de még a tanárok is. Persze megszokták,de mégis érdekelne,hogy mennyire bevett dolog.
19F
Egyetemtől és kartól is függ. No meg embertől is. Olyanok mindig lesznek, akik leszólnak az öltözködésed miatt, engem castingra küldtek el folyton, vagy egy csoporttársam állandóan azzal szekált, hogy összeillő ruhákat és színeket veszek fel. Aztán egy idő után meguntam, visszaszóltam, azóta békén hagynak. Pedig sohasem öltöztem fel kihívóan/extrém csinosan, csak egyszerűen a stílusomnak megfelelően - jóval többen voltak azok, akik nálam jóval komolyabb ruhakölteményekben jártak be sima előadásra.
Ha te így érzed jól magad, nyugodtan hordj hasonló ruhákat, eleve sokkal előnyösebben áll a férfiaknak. A többiek véleményével nem kell foglalkozni.
22N
Engem mindig a punk és a rocker piszkált az öltözködésem miatt. :D Számukra nem volt összeegyeztethető, hogy attól mert szeretek valamilyen zenét, még felöltözni is szeretek.
BTK-n nem lesz annyira rossz a helyzet, legalább is nálunk ők még a kiöltözősebbek a mérnökökhöz, informatikusokhoz képest.
Ötös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!