Lehetőségem nyílt valószínűleg választani a Kossuth,illetve a Campus Hotel között,és nemtudom melyiket válasszam.
Persze fontos a kényelem,a tisztaság,és az,hogy normálisan tudjak tanulni,de ezek mellett az érdekelne,hogy hétvégén bent lehet maradni? Ha külsőst szeretnék bevinni melyikbe egyszerűbb?
Nem vagyok kolis én is most megyek majd, és én is dilemmában vagyok, de itt az oldalon kaphatsz pár kérdésedre választ. ;)
2016. júl. 28. 23:22
2/4 anonim válasza:
Egész hóra fizeted a kolit. Maradhatsz hétvégére. Vannak bőven ország másik feléböl és határon túli magyarok is. Kicsit vicces lenne minden hétvégén hazazavarni őket. Vendéged is lehet, bent is aludhat ha fizettek érte és a szobatársak is beleegyeznek. A kossuthban egyébként hajnal 1ig lehet bent külsős fizetés nélkül. A campust nem tudom, de valószínűleg ott is éjfél-1 ig lehet vendég.
Ja és mindkettőnek kártyás beléptető rendszere van.
2016. júl. 30. 11:41
3/4 anonim válasza:
a szobaárak nagyjából ugyan annyik, 3ágyas 18, 2 ágyas 22, 1 ágyas 30 fölött, egymás után azthiszem 3 (de lehet csak 2) éjszakát aludhat bent a vendéged nálad, akkor ha a szobatársaid beleegyeznek( aláírás, nyomtatvány kitöltés) eredetileg valaki helyén aki nincs bent, 1000 ft, + 400 ft IFA ha nem diák stb, vedd figyelembe hogy koliban laksz, egyetemista koliban, sok a buli, hangosodás, hangos zene, de vannak tanuló szobák, könytár pl a kossuthban. kb karácsoykor van zárva 3 napra a koli, szilveszterkor még a vendég fogadás is ingyenes.. ill tavasszal szokott húsvétkor lenni pár nap amikor ideiglenesen ki kell költözni, de a cuccaid a szekrényben hagyhatod
2016. aug. 11. 22:05
4/4 anonim válasza:
3as vagyok, még annyit, Hotelként üzemelnek a nyáron ezek a kolik, szerintem fullos a berendezés, 2 hetente ágyneműcsere, napi szinten takarítják a folyosókat, konyhákat, fürdőszobát wc-t ( ami a lakórészedben van) havi 1x, a kossuth központibb, és talán a diákélet is pezsgőbb, azthiszem a legnagyobb presztízsű koli
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!