Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hány napot lehet igazoltan...

Hány napot lehet igazoltan hiányozni egyetemi látogatás miatt?

Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mármint egyetemi nyílt napra hányszor mehetsz el?
2016. júl. 27. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:

ez engem is érdekelne :)

idén 11-es voltam, az osztálytársaim elmentek egy egyetemi nyílt napra, ahol igazolást adtak nekik, de az ofő nem fogadta el, hanem szülőivel kellett leigazolniuk az a napot :/ azzal indokolta, hogy jövőre majd úgyis mehetünk, de akkor is csak 2 napot lehet ilyenre áldozni (és nem vagyok biztos benne, hogy az is a 3 nap szülőiből jön le)

de hátha a te sulid jobb, és több napot engedélyez :)

2016. júl. 27. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Végzősként azt hiszem 3 hiányzásod lehet, amit az egyetem igazolhat, ha nyílt napon részt vettél. A szülői igazolások ezen kívül esnek.

Az utolsó előtti évedben szerintem pedig egy ilyen alkalmat biztosítanak (emlékeim szerint). De attól függetlenül ott is ott van a három szülői, amit bármire felhasználhatsz.

2016. júl. 27. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!