Miskolci egyetem kollégium, vélemény, segítség?
Sziasztok,
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy most vettek fel a GÉIK-ra logisztikai mérnöknek.
Szeretnék kollégiumra jelentkezni ugyanis 250 kmre van tőlem az egyetem. Mi a véleményetek a Bolyai kollégiumról, Uni-Hotelről, és az albérletről ?
Másrészt már két napja tart a jelentkezés én viszont semmilyen oldalon nem találtam semmi információt, hogy hogy kell jelentkezni és mit kell beadni.
Nagyon várom válaszotokat mert nagyon sürgős lenne !
Köszönöm(annak örülnék a legjobban ha ME-s válaszolni)
A Miskolci egyetem nagyon gáz en nem mennék oda!!
Mindemki oda jár a környékről nem jó egyetem
Ne menj oda!!
Hagyjad már, szívatós a mérnöki, nem gagyi a képzés.
1-3 héten belül jön a levél, ott lesz majd a kolis jelentkezéshez szükséges adat.
Az Uni-Hotel sokkal jobb, mint a többi kolesz, modernebb, kevesebben vagytok egy szobában, de drágább is + elsősként nehéz bekerülni oda. Én miskolci vagyok, úgyhogy a koleszokról nem tudok sokat nyilatkozni sajna. Láttam az E3-ast, átlagos. Nekem - lányként- az nem tetszett a többiek leírása alapján, hogy közös fürdő van a lányoknak-fiúknak, csak egy függöny választja el a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!