Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kétségbe estem attól, hogy...

Kétségbe estem attól, hogy felvettek egyetemre. Más is volt ezzel így?

Figyelt kérdés
Amikor megláttam az értesítést arról, hogy felvettek, kétségbeestem. Öröm helyett az volt az első gondolatom, hogy "Úristen! Biztos ezt akarom?". Baromi régi vágyam volt, tudom, hogy akarom, de most valahogy mégis...
2016. júl. 27. 11:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jaaj, Győr nem olyan nagy város, könnyen átlátható és bejárható :) A belvároson és az egyetem környékén kívül sok más helyre nem kell menned, bár attól függ hol fogsz lakni. Menj elébe a félelmeidnek, ha kell böngészd a térképet, keresgéld a kollégiumot, tájékozódj. Legyél nyitott! :) Aztán heteken belül érkezik a tájékoztató, abban sokminden benne lesz. De nem kell félned semmitől :)
2016. júl. 27. 15:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Inkább annak menj elébe mit fogsz ott tanulni én már most kérdezgetném a helyedben a felsőbb éves ismerőseimet kinek mik a tapasztalatai. Jegyzetek és szivatós tárgyak utána érdeklődnék, na meg esetleg zh és vizsgakérdések után. Nekem kompletten két tárgyam zh és vizsgakérdései vannak meg már előre igaz nem elsőéves vagyok :D javaslom te is szerezz be amit csak tudsz, ez nem számít csalásnak. Csalás az, ha puskázol, mert nem tudtál jó előre készülni. De ha a buliért mész oda, akkor feleslegesen írom le ezeket.
2016. júl. 27. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
A "biztos ezt akarom" kérdés miatt, plusz mert ez az időszak nem erről szól még, egy hónapig nem igen javasolnám hogy a tanulnivalókon görcsölj
2016. júl. 27. 15:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Mit fogsz tanulni?
2016. aug. 18. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!