Hogy kell érettségin megjelenni?
arra gondolok konkrétan, hogy nekünk azt mondták, hogy a matrózblúz kötelező...
de igazából a matrózblúz a kötelező, vagy az ünneplő ruha? (fehér ing, fekete nadrág)
mert én gyűlölöm a matrózblúzt, és konkrétan csak mégjobban feszélyezne, ha abban kellene megjelennem.
Általában a ballagó ruhában szoktak menni (mi is abban megyünk). Ha ez nálatok a matrózblúz, akkor abban. Végülis kötelezőnek nem feltétlen kötelező, mert most aki még csak harmadikos, vagy az alatti, az nem ballag, ergo nincs ballagó ruhája, szóval ha ő előrehozottazik, akkor csak sima ünneplőben lesz.
De ha nálatok esetleg iskolai egyenizé a matrózblúz, akkor ha olyanok a tanárok, biztosan belekötnek... Szóbelin lehet, hogy a jegyed is esetleg ezen múlik... Én a helyedben nem kockáztatnék :) Nekem csak sima nadrágkosztümöm van - szaténinggel. Én is gyűlölöm, de felveszem, ne b*szogassanak még azzal is, mikor úgy is hót' ideg leszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!