Kinek volt olyan tanára, aki még alkalmazta a testi fenyítést?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a vonalzóval, mutatópálcával való odacsapásra, stb.2010. ápr. 17. 10:30
1/9 anonim válasza:
Már nem vagyok középsulis, de szakközépben volt egy biológia tanárnőm, aki rossz feleletért tankönyvvel elfenekelt minket. Nem volt fájdalmas, de eléggé megalázó volt. Ha valaki nem hagyta a fenekelést, az két egyest kapott.
2/9 anonim válasza:
hihi :D lehet hogy másodállásban domina volt :D amúgy én még egész fiatal vagyok (21) de nekünk általánosban volt két olyan tanárunk is, aki ha rosszak voltunk, odacsapott párat a pálcájával. nem mondanám fájdalmasnak, de azért utána tényleg nyugton maradtunk :D
3/9 anonim válasza:
volt körmös, tenyeres. vonalzóval.
Volt egy idegileg labilis, egyébként énektanár, ő pofozkodott.
Az otthonihoz képest tényleg felüdülés volt..:(
4/9 anonim válasza:
Nálunk még a tanítónénink párszor, de tényleg ritkán.
5/9 anonim válasza:
Első vagyok, közben eszembe jutott, hogy szakközép előtt egyházi gimibe is jártam, ott volt egy pap, aki a kulccsomóját dobta hozzánk, ha olyanja volt (teszem azt, levelezés volt órán), aztán vagy eltalált, vagy nem. Nem tudom, hogy az volt-e a célja, hogy eltaláljon, de jópárszor sikerült, és azért az fájt rendesen.
6/9 anonim válasza:
az én osztálytársamat a tanár még méterrúddal csapta le. egy hétig nem jött iskolába, annyira nagy fájdalmai voltak. mondjuk én falusi iskolába jártam. ez a kilencvenes évek elején történt.
7/9 A kérdező kommentje:
Nálunk a krétával való dobálózás ment, ha beszélgettek, de ez már középiskolában volt.
Általános alsóban két fiú összeverekedett, ezért az egész osztálytól kellett kapniuk egy-egy tenyerest ülepre.
Barátnőm meg azt mesélte, hogy náluk fül-és hajcibálós tanárnő volt.
2010. ápr. 17. 12:13
8/9 anonim válasza:
Nálunk is bunkóztak a fiúk az órán. A tanárnő elvitte a tanáriba őket, hogy majd ott az erős férfi tanárok lekevernek neki egyet. De elhajoltak és a pofont a tanárnő kapta elsőkörben...
9/9 anonim válasza:
4. vagyok.
Most 6.-os vagyunk, nálunk a műszaki tanár dobja meg azokat akik nem figyelnek az órán, vagy beszélnek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!