Az idei érettségik mennyivel voltak nehezebbek vagy könnyebbek az előző évek vizsgáinál?
Figyelt kérdés
Van valami információ róla, hogy idén milyen eredmények születtek, úgy átlagban? Vagy akik most írták, hogy érzik, a tavalyi könnyebb lett volna?2016. júl. 25. 16:04
1/7 anonim válasza:
Állítólag idén sokkal könnyebbek voltak, de ez csak egy általános vélemény, amit mindenhol olvasni lehetett. Ettől függetlenül sokaktól hallottam, hogy nem születtek olyan szuperjó eredményeik.
2/7 anonim válasza:
Általánosságban ugyanolyan nehezek voltak.
3/7 anonim válasza:
Én néztem a tavalyiakat. A magyar számomra egy szinten volt, a történelem idén könnyebb volt és a matek is.
4/7 anonim válasza:
Én az emelt kémiáról tudok nyilatkozni, mert tavaly és idén is voltam. Szerintem a tavalyi feladatok joval nehezebbek voltak, az idei feladatsor sokkal barátságosabb volt.
5/7 anonim válasza:
Szaktanárok és sok érintett diák szerint is átlagban az idei érettségik könnyebbek voltak, főleg a matematikára mondják ezt a legtöbben.
6/7 anonim válasza:
Matematika emelt sokkal könnyebb volt. Közép magyar is mintha könnyebb lett volna. Közép töri és közép angol pedig nagyjából megegyezett a tavalyival nehézség szempontjából.
7/7 anonim válasza:
Minden évben azt mondják, hogy könnyebb volt, mint a tavalyi. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!