ELTE BTK. Hol tudom megnézni, hogy egy tárgyból hányszor mentem el vizsgázni vagy hányszor vettem fel vizsgát? Többi lent
"Eredménytelen vizsga:
Az a vizsga, amelyen a hallgató igazolatlanul nem jelenik meg, és amelynek tekintetében nem élt a vizsgahalasztás lehetőségével. Az eredménytelen vizsgának értékelése (érdemjegye) nincs és beleszámít az adott félévi vizsgajelentkezések számába, de nem számít bele az érdemjegyszerzési kísérletek számába."
" Összesen 4 alkalmunk van vizsgázni minden egyéb kérelem nélkül."
Ezt nem tudom honnan veszed. Alapképzés (BA/BSc) esetén 6, Mesterképzés (MA/MSc) és Osztatlan képzés esetén 5 érdemjegy-szerzési kísérlet áll rendelkezésre.
Ennek megfelelően neked van még legalább három, amelyet el is lőhetsz a következő vizsgaidőszakban (2 alapból + egy kérelem, ha minden kötél szakad).
Köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszoló, hát innen: "Hányszor l
ehet egy tantárgyból vizsgázni?
Egy félévben egy tárgyból maximum két érdemjegyszerzési kísérlet lehet, az egyetemi évek
alatt pedig ugyanabból a tárgyból legfeljebb négy alkalommal lehet vizsgázni. Sikertelen
nyelvi alapvizsga kijavítását azonban ugyanabban a vizsgaidőszakban a tanterv
kizárhatja. " elte btk tanulmányok pdf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!