Emelt fizika vagy emelt kémia a jobb?
Figyelt kérdés
Melyik legyen?(orvosi)2016. júl. 23. 05:01
1/5 anonim válasza:
Amelyikkel jobb eredményt tudsz elérni. Első körben ugyanis bekerülni kell... a bentmaradáson ráérsz utána aggódni. (egy fizikával bejutó)
2/5 anonim válasza:
Emelt fizika (ha meg az nem lesz annyira jó még mehet
kémiából)
3/5 anonim válasza:
Melyikből jársz faktra?
Abból érdemes menni
4/5 A kérdező kommentje:
Azt álmodtam, hogy fizikából mentem, és nem érkeztem megoldani a feladatokat. Eléggé maximalista vagyok, a fizikát jobban szeretem, mint a kémiát, különben fel sem merülne ez a kérdés.
Csupán az aggaszt, hogy matekból nem vagyok olyan jó. A fizika elméleti része rendben van, a példákkal sem akadt különösebb gond, de magamtól nem biztos, hogy megtudnám oldani! Amikor a tanár levezette a táblán, az esetek többségében mindig értettem, magamtól nem hinném hogy eltudtam volna elkezdeni.
Kémia faktra jártam. Fizikából lehet már sokat felejtettem (az éven érettségiztem, pszichológiára adtam be, biológia érettségim van csak).
2016. júl. 23. 13:03
5/5 anonim válasza:
Az orvosinál a biológia mellé összességében szerencsésebb választás a kémia, mint a fizika. Jóval több azoknak a tárgyaknak a száma, amelyekhez a kémia nyújt kellő alapot. Ráadásul az egyetemen kémiából sem fog ártani, ha tisztában vagy a középiskolai anyaggal és a számításokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!