Át lehet menni másik autóssuliba?
Figyelt kérdés
Most buktam meg forgalmi vizsgán elsőnek Kazincbarcikai vagyok és miskolcon vizsgázunk.
Azon gondolkoztam hogy jobb lenne átmenni egy Miskolci autóssuliba mert akkor nem menne el azzal az idő hogy én vezetek ki meg be és ez 2óra hossza,ha miskolcon vezetnék akkor csak a vizsga feladatokat csinálnák és igy több orát tudnék vezetni miskolcon.
Nem kellene ujbol csinálni a 30orát ha átmennék egy másik autóssuliba?
2016. júl. 22. 18:02
1/2 anonim válasza:
Nem kell újracsinálnod, de van egy átiratkozási díj, amit be kell fizetned.
2/2 Squid válasza:
Igen én is úgy tudom hogy kell érte fizetni és lehetséges, hogy az új autósiskola a vezetési órák díját is felemelné neked, egyszóval lehet, hogy több órát tudnál vezetni de drágábban is mondjuk nem tudom, hogy mennyibe kerül egy óra Miskolcon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!