Hogyan lehetek igazságügyi orvosszakértő?
Én se ilyen gimibe jártam, nálunk inkább a nyelvek mentek (11-ben nyelvvizsgáztam), de fel lehet készülni ott is, csak rajtad múlik.
Nem igazságügyi szakértő vagyok, hanem patológus, de az itteni szakértő nálunk szokott boncolni. Az egyetemen is van igazságügyi orvostan, gyakorlattal, láttunk egyet-mást. Azért arra készülj fel, hogy nagyon durva dolgok is vannak...Jó pár éve embercsempészek furgonjában megfulladtak vagy tízen, napokig állt a tűző napon a furgon, mire megtalálták. Na, a srác ott volt, kirendelték...Elviselhetetlen volt a bűz, a holttestek gyakorlatilag már folyós állapotban voltak, de nekik aprólékosan meg kellett vizsgálni mindent, hogy azonosíthassák őket, és a haláluk okát (előfordulhatott volna, hogy más is volt, nemcsak fulladás.) Úgyhogy gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!