Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen egy ilyen nyárigyakorla...

Milyen egy ilyen nyárigyakorlat külföldön?

Figyelt kérdés

Nem sok infóm van, csak ma hallottam, hogy van valami olyan lehetőség az iskolában, hogy nyáron (3 hónapig) gyakorlat Németországban. Egyébként is lenne gyakszi, ami 4 hét az iskolai tangazdaságban, de most van ez... Álítólag mindent fizetnek, repülőjegy árát, szállást, kapnánk zsebpénzt, és napi 3x étkezést...

Mennyire jó ez? És biztosan azt dolgoznánk, amit kellene? Melyik a jobb: 4 hét itthon vagy 3 hónap külföldön?

Az a gond, hogy valaki akarna menni, az rajtam kívül talán 1 ember. Magamban be merjem válalni? Én szeretném, ha lehetne, és szeretnék külföldre menni, de mi van, ha ott megbánom vagy meg sem merek/tudok szólalni? Elég csendes vagyok...

Kérem, aki csak tud, vagy akinek tapasztalata van ezzel kapcsolatban, az szolgáljon már valamilyen információval. Azt nagyon megköszöném! :)

2010. ápr. 16. 18:41
 1/3 anonim válasza:
100%

Nagyon jó:)

Menj mindenképp!

Én is németben voltam, 3. után és szuper volt!

ott ismerkedtem meg a barátoommal és azóta is együttv agyunk:)

egy nagy buli az egész és még fizetnek is érte!!!

:D

2010. ápr. 16. 19:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Hát gondolom, hogy jó, de mégis félek egy kicsit. :(

Te mit dolgoztál, és meddig voltál? És mennyire kell a nyelvtudás?

Én tényleg mennék, ha van rá lehetőség, csak az is gond, hogy már vannak terveim nyárra, és nehéz lemondani róla... :S

Egyébként ilyenkor haza lehet jönni 1-2 napra vagy nem? Gondolom inkább az utolsó...

Bocsi a sok kérdésért, de elég tapasztalatlan vagyok. :D

2010. ápr. 17. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj ki, csak hasznos lehet ez majd számodra!!
2010. ápr. 17. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!