Milyen egy ilyen nyárigyakorlat külföldön?
Nem sok infóm van, csak ma hallottam, hogy van valami olyan lehetőség az iskolában, hogy nyáron (3 hónapig) gyakorlat Németországban. Egyébként is lenne gyakszi, ami 4 hét az iskolai tangazdaságban, de most van ez... Álítólag mindent fizetnek, repülőjegy árát, szállást, kapnánk zsebpénzt, és napi 3x étkezést...
Mennyire jó ez? És biztosan azt dolgoznánk, amit kellene? Melyik a jobb: 4 hét itthon vagy 3 hónap külföldön?
Az a gond, hogy valaki akarna menni, az rajtam kívül talán 1 ember. Magamban be merjem válalni? Én szeretném, ha lehetne, és szeretnék külföldre menni, de mi van, ha ott megbánom vagy meg sem merek/tudok szólalni? Elég csendes vagyok...
Kérem, aki csak tud, vagy akinek tapasztalata van ezzel kapcsolatban, az szolgáljon már valamilyen információval. Azt nagyon megköszöném! :)
Nagyon jó:)
Menj mindenképp!
Én is németben voltam, 3. után és szuper volt!
ott ismerkedtem meg a barátoommal és azóta is együttv agyunk:)
egy nagy buli az egész és még fizetnek is érte!!!
:D
Köszi a választ! :)
Hát gondolom, hogy jó, de mégis félek egy kicsit. :(
Te mit dolgoztál, és meddig voltál? És mennyire kell a nyelvtudás?
Én tényleg mennék, ha van rá lehetőség, csak az is gond, hogy már vannak terveim nyárra, és nehéz lemondani róla... :S
Egyébként ilyenkor haza lehet jönni 1-2 napra vagy nem? Gondolom inkább az utolsó...
Bocsi a sok kérdésért, de elég tapasztalatlan vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!