Honnan tudom, hogy milyen tárgyakat és hogyan vegyem fel?
Figyelt kérdés
Szeptembertől majd egyetemre megyek,az oké,hogy megvan adva hogy mitől lehet felvenni a tárgyakat,de azt honnan csékemből tudom hogy mit kell felvennem?Tájékoztatni fognak?2016. júl. 20. 17:04
1/3 anonim válasza:
Amikor beiratkoztam, akkor nálunk volt egy kb fél órás neptun képzés... sztem lesz nálatok is.
2/3 anonim válasza:
Egyes helyeken az első félévben felveszi a TO, de ha nem is, egy mintatantervet mindenképpen megadnak, amiben benne van, hogy milyen kötelező tárgyakat kell felvenni, mikor ajánlott, mi mire épül, stb. Illetve a neptunon is meg szokták adni, hogy az adott tárgyat melyik félévben ajánlott felvenni.
3/3 anonim válasza:
A neptunt nagyon egyszerű használni, kb. 10 perc alatt meg fogod tudni érteni. Általában van egy tájékoztató is, de mint mondtam, 10 perc alatt meg lehet érteni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!