Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » E-felvételiben megjelentek...

E-felvételiben megjelentek már a pontszámaitok?

Figyelt kérdés
Július közepét ír, és izgulok, hogy esetleg elrontottam valamit a dokumentumok feltöltésénél és nem annyi pontom lesz, amennyit számoltam.

2016. júl. 17. 21:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne járj a gyakorikérdésekre, ha nem akarsz kérdésekre válaszolni.
2016. júl. 18. 11:58
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem sem írja még ki.
2016. júl. 18. 11:58
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem éppen ebben a pillanatban kerültek fel a pontszámaim, érdemes figyelni. ;)
2016. júl. 18. 12:38
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem is kiírja már. Nyilván akinek még nincs minden feldolgozva annak nem fogja még most kiírni.
2016. júl. 18. 12:45
 15/23 anonim ***** válasza:
#12 benne van gyakori szabalyzatban, hogy ne tegyel fel olyan kerdest ami mar szerepelt valamilyen formaban egyszer az oldalon :)
2016. júl. 18. 12:48
 16/23 anonim ***** válasza:

nekem még nincs feldolgozva a tanúsítványom, de kiírja az érettségi pontjaimat, ami sokkal kevesebb így a tanúsítványom nélkül?

most szerintetek várjak még vagy telefonáljak nekik?

2016. júl. 18. 13:07
 17/23 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van. Így nem érem el a minimum ponthatárt, amíg a tanúsítványom nincs feldolgozva és kiírja a pontokat.

Utolsó írsz nekik?

2016. júl. 18. 13:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem már kiírja :)
2016. júl. 18. 13:40
 19/23 anonim ***** válasza:
#17 várjál.
2016. júl. 18. 13:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Adott jelentkezési helyén számított összpontszáma akkor tekinthető tehát véglegesnek, ha minden Ön által benyújtott és a pontszámítás szempontjából lényeges dokumentum beérkezett és az feldolgozásra került. Ezt a Dokumentumok menüpontban tudja megtekinteni.

Amennyiben valamely dokumentum aktuálisan feldolgozásra került (Feldolgozva státusz) és a dokumentum feldolgozása befolyásolja a pontszámait is, akkor a pontszámokban történő változás a dokumentum feldolgozását követő napon jelenik csak meg!

Kérjük tehát, hogy mindig vegye figyelembe ezt az átfutási időt!

2016. júl. 18. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!