Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyiért vállalhatok szakdolg...

Mennyiért vállalhatok szakdolgozat gépelést? Oldalanként hány Ft?

Figyelt kérdés
Gyed-en lévő anyuka vagyok, szeretnék egy kis pluszt keresni ezzel, csak nem tudom milyen összeget kérhetnék érte. Aki tud segítsen, légyszi!
2010. ápr. 16. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:
23%

hát szerintem nincs olyan aki fizetne ezért, mert amikor megírja alaki a szakdolgozatát, azt egyből gépen teszi.

Ergo, mit kell begépelni?:D

2010. ápr. 16. 12:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Már mebocsáss, de nagyot tévedsz! Ugyanis nagyon sokan nem géppel írják, hanem kézzel és csak a végleges szakdogát gépelik, vagy gépeltetik be!
2010. ápr. 16. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de szerintem ezért akkor sem fizetne kb. senki. Még ha 30-40 oldalról is van szó, pár nap alatt be lehet gépelni, közben az ábrákat beilleszteni, átolvasni közben még egy-kérszter a dolgozatot, jobban is jár vele.

Adj fel hirdetést inkább valahol, hogy pl 1-200 forint per oldal aztán ki tudja.

2010. ápr. 16. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is a legtöbben már a saját számítógépükön készítik, az internetről töltenek le egy csomó forrást, amit csak bemásolnak és kész. Képeket is onnan töltenek le. Lehetséges, hogy 1-2 szakkönyvből írnak ki pár sort-oldalt, de az olyan csekély, hogy gyorsabb maguknak begépelni a megfelelő helyre, mint sem szólni pl neked, hogy gépeld be.. A mai fiatalok már hozzá vannak nőve a géphez, előbb tanulnak meg gépelni, mint írni, nem ezzel fogsz meggazdagodni, max a gyes-gyed-en lévő anyukák kereshetnek meg, akiknek nincs idejük..
2010. ápr. 16. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

első vagyok.

Hiába ugatsz le, láthatod, h mindenki ugyan úgy gondolja mint én.

halott ötlet. :(

2010. ápr. 16. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyan akinek nincs ideje átírni sem, nagy valószínűséggel a netről ollózza össze... Meg akkor én már egy megbízható ismerőst kérnék meg, nem egy vadidegent.
2010. ápr. 16. 17:16
 7/9 anonim válasza:
100-200Ft között el lehet nyugodtan kérni. Vannak olyanok akik nem gépelik be, ezért megkérnek valakit, hogy vigyék fel gépre. Akár vadidegent is.
2011. ápr. 12. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nemsokára egy olyan ember szakdogáját viszem fel majd gépre, aki matek és programozó szakokon diplomázik. Kézzel írta a szakdogáját...

Hozzá kell tenni, hogy mátrixokat is gépre kell vinni, ami nem megy szimpla begépeléssel, hanem ismerni kell hozzá a LaTeXet, és nyilván ez is motiválta, hogy ne ő csinálja.

2013. jan. 19. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is szoktam ilyeneket vállalni, tényleg sokan vannak, akik nem viszik gépre rögtön. Én órabérben szoktam, (10 ujjal gépelek). A munkámban benne van a gépelés, a szerkesztés (szabályos térköz, nem enterekkel, stb.)

Az ár aszerint változik, hogy ki mennyit dolgozott vele. Van, aki a kéziratot adja ide, meg van olyan is, aki a címet meg a szükséges szakirodalmat...

2015. aug. 28. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!