Mennyiért vállalhatok szakdolgozat gépelést? Oldalanként hány Ft?
hát szerintem nincs olyan aki fizetne ezért, mert amikor megírja alaki a szakdolgozatát, azt egyből gépen teszi.
Ergo, mit kell begépelni?:D
Bocs de szerintem ezért akkor sem fizetne kb. senki. Még ha 30-40 oldalról is van szó, pár nap alatt be lehet gépelni, közben az ábrákat beilleszteni, átolvasni közben még egy-kérszter a dolgozatot, jobban is jár vele.
Adj fel hirdetést inkább valahol, hogy pl 1-200 forint per oldal aztán ki tudja.
első vagyok.
Hiába ugatsz le, láthatod, h mindenki ugyan úgy gondolja mint én.
halott ötlet. :(
Én nemsokára egy olyan ember szakdogáját viszem fel majd gépre, aki matek és programozó szakokon diplomázik. Kézzel írta a szakdogáját...
Hozzá kell tenni, hogy mátrixokat is gépre kell vinni, ami nem megy szimpla begépeléssel, hanem ismerni kell hozzá a LaTeXet, és nyilván ez is motiválta, hogy ne ő csinálja.
Én is szoktam ilyeneket vállalni, tényleg sokan vannak, akik nem viszik gépre rögtön. Én órabérben szoktam, (10 ujjal gépelek). A munkámban benne van a gépelés, a szerkesztés (szabályos térköz, nem enterekkel, stb.)
Az ár aszerint változik, hogy ki mennyit dolgozott vele. Van, aki a kéziratot adja ide, meg van olyan is, aki a címet meg a szükséges szakirodalmat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!