Kapott valaki hatralányos helyzetet rendszeres gyermekvédelmire idén? (2016) Nagy segítség lenne.
Figyelt kérdés
Rendszeres gyermekvédelmi, hátrányos helyzet, 2016, felvételi , felvi2016. júl. 17. 19:42
1/7 anonim válasza:
Biztos nem, mert nem jár rá. Hátrányos helyzet nem azonos a gyv-ben részesüléssel. NAgyon nem.
2/7 A kérdező kommentje:
Tavaly is ezt momdták de én megkaptam a 40 plusz pontot rá, a húgom viszont most nem...
2016. júl. 17. 19:46
3/7 anonim válasza:
Nekem elutasították amikor csak a gyermekvédelmit töltöttem fel. Kellett hozzá a hátrányos helyzet igazolása is hogy megkapjam a plusz pontot. Lehet hogy neked elfogadták tavaly, de a törvény szerint nem elég a gyermekvédelmi így tesódnak sincs joga fellebbezni ez ellen
4/7 anonim válasza:
azt meg pláne ne mondja a tesód, hogy te megkaptad.
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem már mindegy mert ha nincs meg a plusz 40 pont akkor is felvettek volna :) csak ez eléggé kicseszés h mások megkapják csak mert olyanhoz kerül a doksi, aki jószívű? Nem sajnálom tőlük de ezt így már meg lehetne fellebbezni hátha akkor elfogadják főleg ha több ilyen ember van.
2016. júl. 17. 21:20
6/7 A kérdező kommentje:
És aki megkapta attól mellesleg már nem vehetik el visszamenőleg (direkt megkérdeztem)
2016. júl. 17. 21:21
7/7 anonim válasza:
Ha ismersz ilyet akinek elfogadták és hajlandó elismerni akkor talán irhatsz nekik. De akkor sem fognak hugod javára dönteni. Vagy annyiban hagyják vagy újra vizsgálják ezeket, bár kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!