Szerintetek matek pótvizsga sikerülhet 5-ösre?
Megbuktam matekból (10.-ben), így pótvizsgázni kell. Nagyon mély depresszió és egyéb dolgok rettenetesen lehúztak, ezért elkerülhetetlen volt a bukás. Eddig is épphogy megvolt a 2-es (más tantárgyakból is épphogy megúsztam). De nem ez a lényeg.
Azon gondolkoztam, mekkora trollság lenne már, ha én, aki mindig 2-es voltam, és most meg is buktam, 5-ös lennék a pótvizsgán, nem? XD Az osztályban is alapból csak 1 5-ös van.
Járok matektanárhoz, gyakorlok, szerintetek képes lennék 5-ösre írni? :D A ti tapasztalataitok, és/vagy ismerőseitek tapasztalatai alapján mennyire lehetséges ez, mit mondtok? :) Olyan mókás lenne :D.
Írhatsz 100 %-os tesztet is akár...egy év végi 3-asnál nem kaphatsz jobbat. Legalábbis az én időmben így volt.
Szóval az ötös majd maximum jövőre.
A pótvizsga nem osztályzóvizsga.
Eleve úgy van kitalálva, hogy kimondottan könnyű feladatokból álljon, épp az év végi elégtelenek számára.
Itt nem kérdeznek ötös szintű feladatokat.
nem, max hármas
5+1 = 6 osztva 2 = 3
Elméletileg lehetsz ötös. Bár ha mindig kettes voltál, akkor ott komolyan hiányoznak az alapok. Nem valószínű, hogy azt 2 hónap alatt be tudod pótolni.
Egyébként javító vizsgázni mész.
Én egyszer csináltam olyat, hogy két, nullás dolgozat után, gyakUV-re kaptam 5-t.
(a tanár feladta ugyanazt a feladatsort mint az egyiken, csak átírta a dátumot rajta (tehát újra kinyomtatta))
Szóval egyetemen lehet ilyet :P
A 10. osztályos szabályokat nem tudom.
Igen, szerintem képes lennél 5-re írni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!