A levelezőn megszerzett diploma tényleg nem ér semmit?
Beszélgettem egy egyetemista barátommal, felhoztam neki, hogy fontolgatom a levelezőt, a munkahelyem mellett.
Ő viszont azt mondta, hogy felesleges levelezőre mennem, mert az a diploma annyit is fog érni...
Ez tényleg így van? Felesleges elkezdenem is ? :/
Ha az embernek ilyenek a barátai, ellenségekre már semmi szüksége!
Éldd a magad életét és beszélgess vele kevesebbet!
Jobban jársz!
Egy igazi barát támogat abban, hogy haladj és nem hátráltat!
Tanulj!
Persze de nem erről van szó :)arra lennék kíváncsi hogy van-e valóságalapja annak amit mond?
O ezt arra mondta hogy nappalira kellene járnom kert a levelezős diploma nem sokat ér főleg nem műszakin.
Most vegeztem mester penzugyet levelezon. A zarovizsgam es a vedesem a nappalisokkal egyutt volt, ugyanaz a tetelsor alapjan. Nekem lett a legjobb (mindenresze 5), amig a nappalisoknal a legjobbnak is 2 4-es felelete volt.
Mester kepzesen alapvetoen komolyabb emberek vannak levelezon, mivel jo esetben ok mar a szakmajukban dolgoznak.
Alapkepzesnel szerintem is jobb a nappali, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne ertekes a levelezo ugyanannyira, csak joval nehezebb elvegezni
Ugyanolyan diplomát kapsz mind a 4 tagozaton (nappali, esti, levelező, távoktatás), semmilyen különbség nincs.
Munka mellett hatványozottan nehezebb tanlni, mint nappalisként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!