Magánkollégiumba mikortól lehet jelentkezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Idén felvételizek és az intézmény ahova mennék nem rendelkezik kolival ezért iskolafüggetlen (magán) kolit ajánlottak. Szinte biztos vagyok abban, hogy felvesznek ezért érdekelne, hogy már akkor is tudok a koliba jelentkezni, amikor még nincs tanulói jogviszonyom? Szeretnék minél hamarabb jelentkezni, hogy biztosan legyen férőhely.
Elég drága a koli és nem a bevett kollégiumi pontszámítási táblázat alapján vesznek fel. Igazából azt sem tudom mi alapján
Fel tudna valaki világosítani?
Hálásan köszönöm!
2016. júl. 6. 17:41
1/6 anonim válasza:
Milyen magánkoliról van szó? Nézz szét a neten, milyenek vannak, és a honlapjukon minden bizonnyal fent van az, hogy mi alapján vesznek fel embereket és mennyibe kerül. Bár egy magánkoli már kb. annyiba kerül mint egy albérlet, szóval itt el lehet gondolkodni, hogy melyikbe érdemesebb menni.
2/6 A kérdező kommentje:
A Thököly úti koliról lenne szó. Az oldalukon minden fentvan a jelentkezésről, de azt nem találtam meg, hogy az én esetemben mi a teendő. E-mailekre nem válaszolnak...
2016. júl. 8. 20:58
3/6 anonim válasza:
Telefonszám úgy látom van, próbáld meg felhívni őket.
4/6 A kérdező kommentje:
Már próbáltam és akkor azt mondták hívjam őket 7.-e után. Ezt meg is tettem, de nem vették fel. Hétfőn újra próbálom
2016. júl. 9. 10:15
5/6 anonim válasza:
én is érdeklodtem a Thokoly úti koli iránt, de feladtam, amikor az 5. hívásom után sem tudtam oket elérni és az e-mailemre sem válaszoltak. Személyesen meg ugye nemtudok elmenni, mert nincs az oldalukon pontos cím..
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod sorstárs! Nekem továbbra sem válaszolnak... Fogalmam sincs mi a teendő.
2016. júl. 18. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!