Titkárnő vagy rendőr szeretnék lenni, mit tegyek? 13/L vagyok
Figyelt kérdés
Ahhoz hogy nyomozó legyek, először tényleg járőrnek kell mennem, és csak sok év múlva lehetek nyomozó? Mit kell ahhoz tennem?
És a titkárnők pontosan mit csinálnak? Oda leginkább milyen tantárgyak kellenek? Kell nyelv vizsga?
Én ezt a titkárnőséget valahogy úgy képzeltem el hogy postázok, levelet írok meg ilyenek. Kérlek segítsetek :)
2016. júl. 6. 17:31
1/9 anonim válasza:
Titkárnő = asszisztens. Segít másoknak, alacsonyabb beosztásban dolgozni. Nincs ilyen szakma, hogy titkárnő, meg titkár.
2/9 anonim válasza:
Mire eljutsz a munkaerőpiacig, ami kb. 7 év múlva lesz, nem biztos, hogy asszisztensekre, titkárokra szüksége lesz a világnak.
3/9 A kérdező kommentje:
De azért még álmodozok róla :DD
2016. júl. 6. 17:56
4/9 anonim válasza:
Ahhoz, hogy nyomozó legyél, nem kell járőrnek lenned. Egy erősebb középiskolába menj, utána pedig a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tudsz nyomozónak tanulni. Titkárnő képzés pedig, ahogy az előttem válaszolók is írták, nincs. Ami jelenleg talán a legközelebb áll hozzá, az a jogi asszisztens felsőoktatási szakképzés, de az sem erről szól elsősorban. Nyelvvizsga pedig ma már szinte mindenhez kell, azt nem igazán tudod megspórolni.
5/9 A kérdező kommentje:
De jó, köszi :)
Csak azért mert nekem többen is azt mondták, hogy mindenki járőrként kezdi :D
2016. júl. 6. 18:03
6/9 anonim válasza:
A többiek az amcsi filmekből tájékozódnak, ahol időnként egy járőrt előléptetnek nyomozóvá.
7/9 A kérdező kommentje:
Eddig én is azt hittem hogy minden úgy működik mint a CSI:Miamiban, de nem.. nagyon nem :D
2016. júl. 6. 18:21
8/9 anonim válasza:
A titkárnőséghez cumizni tanulj meg nagyon jól, a rendőrhöz pedig ne tanulj semmit
9/9 A kérdező kommentje:
Aha, csak tudod nem minden titkárnő fekszik. ;)
És a rendőrök sem segg hülyék, oda is tudni kell. Nem akárkit vesznek fel
2016. júl. 7. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!