Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hány pont elég a BGF re...

Hány pont elég a BGF re gazdaság menedzsment szakra meg hány NKE közigazgatás szervező szakra?

Figyelt kérdés
380 pontom lesz ha jól megy költségtérítésesre akarok menni mindenképp elég lenne ez a pont BGF re meg NKE re vagy ha ezekre nem akkor GDF gazdaságira elég lenne? Próbáltam utánanézni csak mindenhol az állami ösztöndíjast dobja ki bár elvileg BGF re még akkor is elég
2016. júl. 6. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Megnézed felvin a korábbi évek felvételi ponthatárait (bizony ott van a költségtérítéses is közvetlen az államis után), és abból megjósolod, hogy vajon elég-e vagy sem.
2016. júl. 6. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:

bgf-re 280 ponttal felvesznek mindenkit fizetősre

gdf-re is

2016. júl. 6. 15:01
 3/5 A kérdező kommentje:
jah akkor tényleg azok a ponthatárok amiket írnak csak nem hittem el hogy ennyire alacsony mert mindenki sír hogy milyen magasak a ponthatárok
2016. júl. 6. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel a többség az államilag támogatott helyekre pályázik, nem élből önköltségeset jelöl meg..
2016. júl. 6. 16:33
 5/5 A kérdező kommentje:

hát akkor fellehet kötni a gatyát ilyen 400 as ponthatárokra azt mondjuk aki eléri az megérdemli hogy ne kelljen fizetnie szerintem de valahova még annál is több kell pazichológia szak meg corvinusz akármelyik szak na mindegy ezért nem is célzom meg azt mert azzal is menne a time én meg már járni akarok

de megértem amúgy

2016. júl. 6. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!