Passzív félévnek mik a feltételei első éveseknél?
Figyelt kérdés
Munka miatt is lehetséges vagy csak akkor ha valaki okj-ra megy? Ha munka miatt is lehet, akkor kell valami munkáltatói igazolás?2016. júl. 5. 18:33
11/19 A kérdező kommentje:
8! Írtam az első hozzászólásomba, hogy írtam már az egyetemnek és engedik a passzív félévvel kezdést, csak a feltételeit nem tudtam.
2016. júl. 5. 21:57
12/19 anonim válasza:
De az erre vonatkozó paragrafust vagy mit linkeld be, mert akárhány törvényt néztem, keresésben nem adott ki semmit a passzívra.
Akkor SINCS központilag meghatározva.
13/19 anonim válasza:
Nem kell akárhány törvényt megnézned. A felsőoktatási törvényben van. Ha nem tudod elolvasni én nem fogom neked ide bidézni, de ha konkrét paragrafussal kapcsolatban kérdezel, mert azt nem érted, akkor arra válaszolok, csak ne vált a sült halat. Mindenki kezdhet passzívval.
14/19 anonim válasza:
Akkor légyszi a konkrét paragrafust ide bemásolni, ami erre vonatkozik.
15/19 anonim válasza:
Másold be, azt értelmezd, és megmondom mit értelmezel rosszul.
16/19 anonim válasza:
Mondom, hogy nem találok semmit, ami a passzív félévre utalna, ezért kértem, hogy másold be a megfelelő részt. Addig csak légbőlkapott a dolog.
17/19 anonim válasza:
Akkor nem olvastad el. Helyetted nem fogok dolgozni. Benne van a passzív félév, nem is nehéz megtalálni. Ha konkrét paragrafus értelmezésével kapcsolatban kérdezel, akkor válaszolok.
18/19 anonim válasza:
Na jól van, etess mást akkor a hülyeségeiddel...
19/19 anonim válasza:
Ha nem tudsz kikeresni egy törvényhelyet, akkor az elég szomorú......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!