Elsős VIK eseket melyik kollégiumba szokták felvenni? + KEFIR jelentkezésről kérdések
Elsőévesként a közösségi pontjaim figyelembevételének van e jelentősége?
Előző félévek
Félévek státuszai
Jogviszony
(Aktív/Passzív,Belföld külföld)
Ennél a pontnál csak annyit ír "Valami hiba történt" Mit lehet az oldal problémája?
Na, ha nem most kezded az egyetemet:
A közösségi pontjaid igenis számítanak, de ha jól tudom akkor csak a tanulmányi pontok mellé, valamint ekkor jelentkezhetsz máshová is, nem csak a Schönherz-be.
Ha most kezdesz:
Akkor elvileg még nincsenek meg a felvételi pontok se, így aztán még valóban nem vagy az egyetem hallgatója, ha jól tudom az ójaknak később lesz kiírva a kollégiumi jelentkezés, ami most van az csak a felsőbb éveseknek szól. (Javítsatok ki ha tévedek, de így emlékszem.)
A felvételi pontok július 26.-án derülnek csak ki. :)
Ja és ha most kezded az egyetemet, akkor csak a Schönherz-be kerülhetsz.
Előző voltam.
Már felvettek, de két félévet halasztottam. Ilyenkor már felsőévesnek számítok?
Olvastam olyasmit ha szociális alapon vesznek fel akkor a Nagytétényi kollégiumba kerülök.
De szociális pályázatot nem igazán tudok leadni mivel az oldal arra hivatkozik, hogy nem vagyok BME hallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!