Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet új szakdolgozat...

Hogyan lehet új szakdolgozat témát kérni?

Figyelt kérdés
Mérnök infós vagyok, és úgy érzem rossz témát választottam. Nem nehéz amúgy a téma (e-szolgáltatások bevezetése a lehető legolcsóbban), csak most jöttem rá, hogy ez az elemzős munka nem megy nekem(ápr. 30-ig kellene leadni, és kb a fele van meg). Azon gondolokodom, hogy kérek egy új, fejlesztős témát (nem mellékesen egy programozós feladatnak több köze lenne a szakomhoz, és talán referenciaként is tudnám használni a későbbiekben). A konzulens is más lenne. Hogy megy ez egyáltalán?
2010. ápr. 14. 17:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Véleményeket is várok azoktól, akik erre kényszerültek :)
2010. ápr. 14. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy ezt az egyetemen kellene megkérdezned, mint idegen emberektől itt, aki valószínűleg nem tudják, hogy működnek nálatok a dolgok...
2010. ápr. 14. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez a következő lépés, csak azt hittem van ennek egy általános módja. Vagy hogy könnyebb lesz utánna járni, ha valaki leírja, hogy Ő hogyan csinálta.
2010. ápr. 14. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálatok kérni kell témát?

Nálunk simán magunktól lehet választani..Megkerested a tanárt,akit konzulensnek szeretnél és megkérdezed vállal-e..

De sztem 2 héttel a vége előtt már nem fog....

Nálunk pl. 8 konzultációnak mindenképp meg kellett lenni március végéig...-->(nekünk ápr.20 a beadási határidő)

Szóval ez mindenhol másképp van,de sztem egy tanár se fogad szívesen ennyivel a vége előtt.

De ha megvan a téma/tanárt is kiszemeltél magadnak,menj oda hozzá és kérdezd meg...

2010. ápr. 16. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!