SOS felvi segítség! Miért nem fogadja el az új szak felvételét?
Figyelt kérdés
Ma van 5. napja, hogy fel akartam venni az egyik szakom fizetős párját, de a kérelem még mindig feldolgozás alatt áll. Már írtam nekik e-mailt, de nem válaszoltak még.
Bele fog vajon férni az időbe még a sorrendmódosítás is?
Valahol olvastam, hogy 2-3 nap míg felteszik a listámra az új szakot, de már majdnem 1 hete semmi nem történt és kezdek izgulni.
2016. júl. 2. 11:38
1/4 anonim válasza:
várj még. Nem 2-3 nap lesz ez sajna.Én is kb 10 napot vártam, ha nem többet mire sikerült feldolgozni
2/4 A kérdező kommentje:
Hát az nagyon nem lesz jó, ugyanis 10 nap múlva lejár a határidő és addig még sorrendet is kéne változtatnom:(
Azért köszi a választ.
2016. júl. 2. 12:23
3/4 anonim válasza:
Ők sem hülyék, nyugodj meg, minden rendben lesz. Csak ilyenkor rengeteg az ügyintézők dolga, ezért lehet, hogy késlekednek egy kicsit, de lesz időd változtatni is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, én is ebben bízom, elvégre mi értelme lenne akkor a határidőnek:D
2016. júl. 2. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!