Molnár Sándorné Timi kérdése:
Piercing tanfolyamot keresek. Tudtok ajánlani valamit?
Figyelt kérdés
Kistarcsa közelébe. Budapesten, keresek Piercing tanfolyamot! Aki tud "olcsót" megbízhatot az kérem irjon nekem. Vagy ha van köztetek valaki az is jelentkezzen aki szivesen megtanítana és tud legalább egy Oklevelet adni! Még a nyáron le szeretném tenni ezt! Rengeteg helyen voltam már vagy méreg drágán akar tanítani, vagy egyeltalán nem akar tanítani. Remélem itt megtalálom az emberemet.2016. jún. 26. 07:03
1/1 anonim válasza:
Szia!
Sajnos nincs hivatalos képzése. Kevesen vállalnak el betanítást és ők sem olcsón. Így igaz. Tudtam valakit, de ő felhagyott már a tanítással sajnos, pedig profi csajszi. Tattooin-ba semmiféleképp se menj. Drága és semmit se tanítanak meg. Inkább vegyél egy kezdő szettet (Vagy rakd össze magadnak) és kezdj el alanyokat keresni rá. Vagy írj minden szalonnak, amit megtalálsz. Ezt általában otthon tanulja meg mindenki. Utána egy profi mellett pár bökésig és utána már rajthoz is áll.
Oklevelet a fülbelövő tanfolyamokon ugyan adnak, de az túl sokat nem ér. Ennyi erővel otthon is kinyomtathatsz egyet magadnak.
Bocsi, de sajna ez a helyzet itthon ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!