Ti fellebbeznétek? Nem tudom ezt lenyelni! Szóbeli biológia érettségi.
Figyelt kérdés
Sziasztok! A gondom az hogy nem kaptam elég pontot biosz szóbeli érettségin. Ez megtörténik persze, be is nyelném ha arról van szó, de teljes mértékben teljesítettem a feleletet, mindent elmondtam folyékonyan, sőt 2x néztem rá a lapomra csupán hogy tudjam hol tartok, egyébként szóról szóra fejből elmondtam mindent a témakörről. Energiagazdálkodást húztam, gyakorlatból meg a reflex vizsgálatát. Az energiagazdálkodást teljesen kiveséztem,nem akadtam meg, egy szót hagytam ki egy mondatból, de egyből pótoltam mikor rákérdezett a tanár, Reflex témában pedig egy mondatot rosszul mondtam, a tanár kijavította.Erre a szóbelimet 79%-osra értékelte!! Tudni kell azt is hogy nagyon szétszórt és ingerült volt a tanár, mert a férje reggel karambolozott, állítólag ezért volt feldúlt, már az első tanulókkal is veszekedett, én a legutolsó voltam konkrétan. Ez így számomra elfogadhatatlan, sokat készültem és tudtam az anyagot még ma is tudom, mindet.Azt is vállalnám hogy egy független bizottság előtt újra szóbelizek, mert mind a 40 tételt kívölről betéve megtanultam! Most így tudok valamit tenni? Vagy ez nem hátrányos megkülönböztetés? Állítólag csak jogszabálysértéssel lehet fellebbezni szóbeli érettségin, de ez így mégis csak jogtalan!!! Bármikor bizonyítom a tudásom.27 éves vagyok, már rég érettségiztem, de most jöttem rá hogy fősulira szeretnék menni, így javítottam 2 tantárgyból.Még bosszató ráadásul fizettem érte és bejártam az esti órákra, amik tök fölöslegesek voltak mert csupa általáos dolgot mondtak mindig csak órákon amit szinte alapvetően tud bárki...Felfoghatatlan ez számomra... :( vagy csak a befizetett vizsgadíjamra játszott a suli? :( SOS#vizsga #biológia #érettségi #igazságtalanság #szóbeli #fellebbezés #gyakorlat #felelet #jogszabálysértés
2016. jún. 25. 14:32
13/13 A kérdező kommentje:
Elmentem azon év őszi érettségire is, 92%os lett a tárgy, nulla tanulással tavaszi érettségi után. Rengeteget készültem arra a tavaszi vizsgára. Máig nem értem hogy tehették meg velem.
2018. jún. 22. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!