Szerintetek a 3,4-es összátlag általános suli 7. osztályban jó valamire vagy igaza van a szüleimnek, hogy a jövőm elveszett?
3,4??? Hetedikben???
Ha így folytatod igaza lesz a szüleidnek, gondolom a legrosszabb tanulók között vagy.
Kezdj el tanulni, a jövő évet csináld meg kitűnőre, de mindenképp 4,5 fölé. És Központi írásbeli felvételin remekelj, szóbelin is szerepelj jól, kerülj be egy erős iskolába és tanulj...
Persze attól függ, mik a céljaid, szakmunkás lehetsz így is..
Azt, hogy hanyadik vagyok a sorban tanulás ügyileg azt az egyik válaszoló miatt írtam amúgy tudom 😊
Azt is tudom, hogy ehez nem kell nagy ész de azért tanulni bizony kell.
Köszi a normális válaszokat.
Jöhet még.
Ui:ment a zöld pacsi.
Ha lehet egy tanácsom/tippem neked és a szüleidnek:
írassanak át egy mások általánosba.
Nekem általánosban volt egy olyan osztálytársam, aki szintén 3,4-es átlaggal jött át és ő volt az előző osztályában a legjobb (!) tanuló. 80% kisebbség volt ott, ahová járt. Aztán hetedik év végén átjött hozzánk, második félévben 4,2-re javított. Arrafelé az volt a legjobb általános iskola és még mindig az.
Aztán 4,4 körülire javított a következő évben és a környék legjobb gimnáziumának legerősebb szakját célozta meg (akkor országos 11. volt a gimi) és bár nem vették fel, most az ország egyik legjobb szakközépiskolájába jár.
Jó hatással volt rá a változás.
Amit a kissebségröl annyit, hogy igen tényleg így van.
Amugy 1 suliváltáson már túlvagyok még 5.-ben és nagyon romlottak a jegyeim arra az évre és nyolcadikra nem merek ilyet kockáztatni.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!