Miért ilyen igazságtalan a záróvizsga?
Hónapok óta készülök, hosszú tételek vannak.
Erre bemegyek és nem hagyják elmondani össze-vissza kérdeznek filmeket meg más baromságokat.
Valakinek hagyták elmondani a tételt, de egyedül nekem adtak 3-ast.
Aki 2 napot készült szintén össze-vissza kérdésekkel bombázták és mégis 4-est kapott.
Úgy érzem kárba ment az összes idő és energia, amit erre szántam.
Ennyi erővel készülnöm se kellett volna.
Ismerős. Én az egyik vizsgarészen kihúztam azt a tételt, amit akartam, elmondtam folyamatosan, végig helyeslően bólogattak. A végén az egyik tanár megkérdezte, tudnék-e mondani egy példát az egyik fogalomra, mondtam, ki is fejtettem, mondta, milyen jó példát mondtam.
Eredményhirdetésnél: hármas. Nekem lett a legrosszabb.
Végig 4-es 5-ös voltam, csak pár 3-asom volt és egyetlen 2-es.
Lehetséges azért állt bosszút, mert előzőleg nem mentem el?
Valószínűleg nem fog tetszeni a véleményem, de szerintem valakinek a tudását csak az általad említett "össze-vissza" kérdésekkel lehet felmérni.
Ha valaki szépen bemagolja a tételeket, de a kereszt kérdésekre nem tud válaszolni, az nyilván nem érdemel jó jegyet.
"Lehetséges azért állt bosszút, mert előzőleg nem mentem el?"
- A franc se érti ezeket a tanárok. Alapszakon volt egy tanár, akinél azt éreztem, hogy nem kedvel, a folyosón mindig szúrós tekintettel nézett rám. Záróvizsgán is szívatott, aztán mesterszakon már normálisabban viselkedett néhány szeminárium után.
De nem is a tárgyhoz tartozott, hanem hogy milyen hollywoodi filmet csináltak erről meg arról... Oké.
Egyébként meg a tudást ilyen alapon sehogy nem lehet mérni, mert ezer dolog befolyásolhatja. Csak ez esett rosszul hogy egyedül nekem adtak 3-ast, mintha valami kiemelten hülye lennék a többiekhez viszonyítva pedig nem hagyták, hogy bizonyítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!