Metropolitanra ha nem érem el a minimum ponthatárt, akkor van lehetőségem mégis valahogy bekerülni? Mert ahogy régebben halottam, volt ilyen lehetőség, csak nem tudom hogyan zajlik.
olyanok miért válaszolnak, akik nincsenek képben?
igen, még mindig be lehet jutni 280 pont alatt is :) én is így jutottam be még tavaly, most meg két ismerősöm szintén.
lehet mondjuk már késő, bár tavaly szeptemberig lehetett jelentkezni erre.
a honlapon érdeklődj :) annyi lesz hogy jelentkezel, behívnak egy beszélgetésre, aztán valószínűleg felvesznek, mindent elmondanak de ha még aktuális írj privátban és el tudom mondani a részleteket :)
bármi lehet az oka annak, akinek nem sikerült. nem feltétlen az, hogy buta. lehet hogy okos, csak későn jött rá, hogy tovább akar tanulni és ahhoz tényleg szorgalom kell. nekem is ez volt: február közepén, utolsó pillanatban jelöltem be egyetemeket, annyi idő alatt meg nem tudtam magamat felhozni, ráadásul szóbelin lepontoztak, mert a tanárok már eleve úgy álltak hozzám, hogy úgyse tanultam semmit, csak nem akarnak megbuktatni, azért adnak valamennyi pontot. (de megjegyzem, 3-as volt a legrosszabb jegyem érettségin)
én bekerültem egyetemre és még mindig bent vagyok, itt már amúgy is jobban tanul az ember mert végre olyat tanulhat ami érdekli. én utáltam a törit és örültem ha nem egyes dogákat írtam, most 0 db törim van! :)
tehát nem kell elítélni senkit, vágjon bele az akinek nem sikerült, vagy akár érettségizzen újra és jelentkezzen máshova is, csak az egy év kihagyást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!