Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Potvizsgara maraddtam matekkbo...

Potvizsgara maraddtam matekkbol es eggyaltalan nm tom hol kezdjem a tanulast mert azt mondtak az egesz eves anyagbol eggyaltalan milyen a potvizsga neheze?

Figyelt kérdés

Nm akartam megbukkni de igy jott ossze

Valahogy nm tudok tanullni

Vagy egyedul tanullni

2016. jún. 20. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

igazából pótvizsgán szinte mindenkit átengednek, néha csak kegyelemből

amugy meg vedd elő a tankonyvedet és vannak benne példák azokat nézd át majd oldogass feladatokat

2016. jún. 20. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyilván nem most derült ki, hogy megbuksz, korábban a, szaktanárnál kellett volna érdeklődnöd erről.

Nem kaptál témaköröket a bizonyítványhoz? Most még bent vannak a tanárok, próbálj ott érdeklődni.

Abban meg ne bízz, hogy a pótvizsgán "szinte mindenkit átengednek". Nem így van, de ha mégis, semmi sem zárja ki, hogy Te legyél a kivétel, ezért menj felkészülten.

2016. jún. 20. 16:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokaz
2016. jún. 20. 17:50
 4/4 Trevor. ***** válasza:

Egész véletlen nem buktál meg nyelvtanból is? Csak mert a helyesírásod erre enged következtetni...

El kell kezdened tanulni és nem halogatni. Ha egyedül nem tudsz tanulni, járj matektanárhoz.

2016. júl. 6. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!