Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A szupervízornak (pszichológus...

A szupervízornak (pszichológus) mi a konkrét feladata?

Figyelt kérdés
Ő "csak" a pszichológus pszichológusa, vagy jellemzi, véleményezi, esetleg szakmailag elemzi az adott pszichológust?
2016. jún. 20. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, aki ezt csinálta. Unalmas papírmunka, oktatás. Ha egy tapasztalt pszichológus többé nem akar pácienst látni, akkor tökéletes, egyébként kevés ember számára alkalmas.
2016. jún. 20. 10:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mit takar ez, ezért kérdezem. Nem azért, hogy ez legyek, csak ha pszichológus leszek gondolom találkozom majd vele.
2016. jún. 20. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
A szupervízor nem csak a pszichológusoknak segít hanem minden segítő szakmában dolgozónak. A szupervízió központjában mindig a szakmai személyiség áll, a szupervízió módja pedig az esetmegbeszélés ami azt jelenti, hogy mindig egy konkrét esetet /klienst fogsz vinni a beszélgetésre, lehet ez kliens-segítő kapcsolat, segítő-munkatársak kapcsolat vagy segítő(azaz ugye te)- főnök kapcsolat. Mindig az a célja h a segítő szakmában dolgozónak a mentális egészsége megmaradjon, továbbá h elkerülje a burn out szindrómát :)
2016. jún. 20. 20:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! :)
2016. jún. 20. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!