Létezik olyan oldal ahol tanulócsoportok vannak a neten és egymás segítségével lehet tanulni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 20:49
1/12 anonim válasza:
Barátok közt? :DDD
Amúgy a felvin láttam valahol ilyesmit, de már fogalmam sincs hol van.
Google-t nézd át.
2/12 anonim válasza:
miért itt nem szoktad megkérdezni ha valamit nem értesz?
4/12 anonim válasza:
én is kiváncsi lennék amikor a Linda mondta a barátokban azonnal ezt kerestem a neten de nem sok sikerrel. :S
5/12 A kérdező kommentje:
Igen Barátok közt XD
Nekem is megütötte a fülem :D
Azért köszi :)
Igen itt szoktam megkérdezni és szeretem is ezt az oldal sok infót innen szereztem meg, csak kíváncsi lennék rá az milyen.
Azért ha tudtok valamit szóljatok^^
2010. ápr. 14. 18:49
6/12 anonim válasza:
Én is ijesmitkeresteem denem találtaam úgyhogycsináltam egyet. :)
(azelőbb rosszul írtam emailbaa)
Aki akar az jöjjön és szóljon másoknak is :)
7/12 A kérdező kommentje:
Oh ez nagyon jó ötlet :)
Köszi!
És itt hogy kell regizni? Majd hirdetem az oldalad ;)
2010. ápr. 15. 16:47
8/12 anonim válasza:
Igazából nem kell regiznii de ha akarood segíthecc, és akkor megcsináljuk h. jobb legyeen :)
9/12 A kérdező kommentje:
Óh én szívesen segítek ;)
Ha megadod az msn vagy az e-mail címed és akkor meg tudjuk beszélni :)
2010. ápr. 18. 12:31
10/12 anonim válasza:
Sziasztok sztem is ez egy jó ötlet lenne és én is szívesen segítenék a kivitelezésben valahogyan!Üdv:Blamázs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!