Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 14 éves fiú vagyok szeretnék...

14 éves fiú vagyok szeretnék dolgozni egy kicsit megérteni milyen a pénzért meg dolgozni?

Figyelt kérdés

valaki tudna nekem mondani valami lehetőséget de nekem az is jó ha maszek munkáról van szó és kérem azok az emberek írjanak csak akik tudnak segíteni és akik csak azt tudják írni hogy inkább maradj otthon babázni kérem kíméljenek.

köszönöm

2016. jún. 16. 23:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Max. ismerősnél ha segítesz valamit és ő fizet, de törvényesen nem vállalhatsz munkát még. Szülői beleegyezéssel 15 évesen mehetsz melódiákon, fürgediákon stb. keresztül, de még az általuk kínált munkák nagy részénél min. 16nak kel lenned. A maszek önálló vállalkozót jelent, ami nem tudsz lenni egyfelől nyilvánvalóan a korod miatt, meg mert mondjuk ennél vállalkozói igazolványt kell igényelni és folyamatosan fizetni kell érte, jogi papírokkal kell hozzá rendelkezned. Csak úgy tudsz dolgozni, ha van a családba valaki aki tud téged feketén alkalmazni (nem bejelentve) és ad valami zsebpénzt érte.
2016. jún. 17. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!