Mit gondoltok átengedtek az angol érettségin?
Figyelt kérdés
A felelet végén kérdezte a tanár, hogy szeretnék-e még húzni.
Ha póttételt kellett volna húznom azt kihuzatta volna mindenképp nem?
2016. jún. 16. 18:52
11/20 A kérdező kommentje:
Ma kettőkor megyek a bizonyítványosztásra. Tegnap is bent voltam és az angol tanár reakcióiból ítélve minden bizonnyal átengedett.
2016. jún. 18. 08:32
12/20 anonim válasza:
Ha nem engedtek volna át, azt már nagy valószínűséggel tudnád.
13/20 A kérdező kommentje:
Átengedték juhúúú, 25% nem igazán dicséretre méltó de én orulok neki.
2016. jún. 18. 15:59
14/20 anonim válasza:
12-es, mért tudta volna? Nem közlik bizonyítványosztás előtt.
Ugye megköszönted a tanárodnak?
15/20 anonim válasza:
Mert kötelező póttételt húzatni vele, ha nem lenne meg a felelete alapján. Az, hogy megkérdezték, akarsz-e, egy olyan helyzet volt valószínűleg, hogy egy jól elmondott ,felezett póttétellel jobban jártál volna.
Gratulálok :)
16/20 anonim válasza:
15-ös, tévedésben vagy, olvasd el a 10. kommentet.
17/20 A kérdező kommentje:
Persze megköszöntem :) Köszönöm a gratulációt! :)
2016. jún. 18. 20:10
18/20 anonim válasza:
Elolvastam. Ugyanazt mondja mint én, hogy akkor köteles póttételt húzatni, ha bukta lenne. Ahhoz, hogy sikeres legyen a szóbeli 12% kell, tehát a tanár akkor köteles húzatni vele, ha ez nem lenne meg. De ha pl 13%, van, hogy megkérdezik, szeretne-e póttételt. Akkor ugye felezik a végét. Tehát ha a póttételt elmonda 80%-ra, az 40%.
19/20 anonim válasza:
Nem ugyanazt mondja. Nem akkor kötelesek póttételt húzatni, ha bukta lenne, hanem akkor, ha a szóbelin nem éri el a 12%-ot. De mondjuk 13%-os írásbelivel és 13%-os szóbelivel (és még sokféle más kombinációval) vígan megbukhat póttétel nélkül. Teljesen szabályosan.
20/20 anonim válasza:
Igazad van, ebbe nem gondoltam bele, én egy viszonylag jó írásbelivel számoltam a fejemben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!