Az info érettségit melyik versennyel lehet "átugorni"?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 17:44
1/8 anonim válasza:
OKTV, de akkor már jobban jársz, ha érettségizel, mert az OKTV jóval nehezebb. Ha bejutsz az első 30-ba, az 100%-os közép, ha az első 15-be, az 100%-os emelt.
2/8 anonim válasza:
Már OKTV-vel sem tudod kiváltani...
3/8 A kérdező kommentje:
De, mondta az infó tanárom, hogy lehet, csak nem tudtam, mi a neve.
2010. ápr. 12. 17:58
4/8 anonim válasza:
Én se tudok semmiről, amivel ki lehetne váltani. Régen volt tényleg az OKTV, de már az sincs. Nem lehet, hogy rosszul emlékszel és a tanárod azt mondta, hogy az infó érettségivel lehet kiváltani az ECDL vizsgát? Mert ha ötös lesz az érettségid, akkor ha befizeted a regisztrációs díjat (talán 1500 vagy mennyi), akkor automatikusan megkapod az ECDL-t.
5/8 A kérdező kommentje:
Erről nem is hallottam :)))
A kérdés viszont helyesen van feltéve, mert a tanártól is így kérdeztem.
2010. ápr. 12. 18:08
6/8 anonim válasza:
"Viszont a 2009-es országos középiskolai vagy az országos szakmai tanulmányi versenyen elért versenyeredmények már nem lesznek "beválthatók" érettségi vizsgaeredményre."
Oké,tévedtem. Akkor tényleg nincs ilyen.De az érettségi nem nagy cucc, a hülye is megcsinálja középszinten.
Első
7/8 anonim válasza:
18:05ös vagyok.. akkor lehet, hogy a tanárod félreértette:) Ilyenről nem tudok, hogy lenne ami kiváltja (tavaly én is infóból érettségiztem) de hidd el piskóta a középszintű:) kicsit tanulsz rá és meglesz simán a 4es 5ös!:) Viszont ha mégis létezne olyan ami kiváltaná ezerszer nehezebb lenne.
8/8 anonim válasza:
Mármint a kérdésed értette félre, mert szerintem egy tanárnak tudnia kéne, hogy nem tudod mivel kiváltani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!