Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyennek találjátok az...

Milyennek találjátok az érettségi eredményeim?

Figyelt kérdés

Az elmúlt évek alatt vagy kitűnő vagy majdnem kitűnő voltam mindig. Mivel maximalistának tartom magam ezért az érettségin jobb eredményeket akartam, hogy legyenek,tehát mindegyik 5-ös legyen. De nem fog sikerült mindegyik 5-ösre és ezért bűntudatom van.

Várhatóan:

Magyar:5

Matek:4(emelt és majdnem 5ös)

Töri:5

Angol:4(majdnem 5ös)

Német:4

Sőt a nyelvvizsgám se sikerült,az érettségi írásbeli hetén csináltam azt is és csak 1 hónap alatt készültem fel.

Írásbeli:50% dexam

Szóbeli:55% origó

Jelentkeztem pénzügy és számvitel alapkepzesre és felsoktatasi szakkepzesre is,de alapkepzesre nem lesz meg a 450pontom így valószínűleg csak a felsőoktatási szakképzésre fognak felvenni. Tudom ennek is vannak előnyei csak mégis a folyamatos kudarcok amik tényleg hangyányin múlnak már felemésztette az energiámat és a szóbelire is alig van már időm tanulni,meg persze a tudat hogy egy nálam rosszabb tanulónak jobb eredményei lettek mint nekem az eléggé rossz érzés :(

Okkal érzem szerencsétlennek magam vagy meg tud vki győzni arról, hogy még semmi se lehetetlen?

2016. jún. 13. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan rossz eredmény ez, teljesen jó. Semmi nem történik, ha felsőoktatási szakképzésre mész, de később is lesz lehetőséged továbbtanulni.
2016. jún. 13. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
A százalék a lényeg, nem a jegy. A továbbtanulásnál is a százalék után kapod a pontot. 5-ös és 5-ös között is tud órási különbség lenni, főleg emelt érettségin.
2016. jún. 13. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Gondolom nem valami erős iskolába jártál, ha végig közel kitűnő voltál és csak ilyen eredményeket tudtál produkálni. Egyébként az átlagnál így is bőven jobb vagy, nem kell aggódni.
2016. jún. 13. 22:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a százalék a lényeg és hogy abból számítják a pontokat,csak nem akartam pontosan leírni,ezért írtam közelítő jelzőt némelyiknél zárójelben.

Egyébként nem a szél hordta össze azokat a kitűnőket hanem a szorgalom és a tanulás, megküzdöttem minden egyes jegyért,és igen is elit iskolának mondható az az iskola ahova jártam.

Beismerem nem azt mondom hogy rossz lett az érettségim,hanem jobbat vártam és ez keserít el,ezért voltam a véleményetekre kíváncsi,hogy a nagy többség milyen eredménnyekkel szokta zárni az érettségijét,vagy kinek mi az élettapasztalata.

Egyébként köszönöm a válaszokat és szívesen várok még továbbit is!

2016. jún. 14. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Írj százalékokat nyugodtan, :)
2016. jún. 14. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!