Milyennek találjátok az érettségi eredményeim?
Az elmúlt évek alatt vagy kitűnő vagy majdnem kitűnő voltam mindig. Mivel maximalistának tartom magam ezért az érettségin jobb eredményeket akartam, hogy legyenek,tehát mindegyik 5-ös legyen. De nem fog sikerült mindegyik 5-ösre és ezért bűntudatom van.
Várhatóan:
Magyar:5
Matek:4(emelt és majdnem 5ös)
Töri:5
Angol:4(majdnem 5ös)
Német:4
Sőt a nyelvvizsgám se sikerült,az érettségi írásbeli hetén csináltam azt is és csak 1 hónap alatt készültem fel.
Írásbeli:50% dexam
Szóbeli:55% origó
Jelentkeztem pénzügy és számvitel alapkepzesre és felsoktatasi szakkepzesre is,de alapkepzesre nem lesz meg a 450pontom így valószínűleg csak a felsőoktatási szakképzésre fognak felvenni. Tudom ennek is vannak előnyei csak mégis a folyamatos kudarcok amik tényleg hangyányin múlnak már felemésztette az energiámat és a szóbelire is alig van már időm tanulni,meg persze a tudat hogy egy nálam rosszabb tanulónak jobb eredményei lettek mint nekem az eléggé rossz érzés :(
Okkal érzem szerencsétlennek magam vagy meg tud vki győzni arról, hogy még semmi se lehetetlen?
Tudom, hogy a százalék a lényeg és hogy abból számítják a pontokat,csak nem akartam pontosan leírni,ezért írtam közelítő jelzőt némelyiknél zárójelben.
Egyébként nem a szél hordta össze azokat a kitűnőket hanem a szorgalom és a tanulás, megküzdöttem minden egyes jegyért,és igen is elit iskolának mondható az az iskola ahova jártam.
Beismerem nem azt mondom hogy rossz lett az érettségim,hanem jobbat vártam és ez keserít el,ezért voltam a véleményetekre kíváncsi,hogy a nagy többség milyen eredménnyekkel szokta zárni az érettségijét,vagy kinek mi az élettapasztalata.
Egyébként köszönöm a válaszokat és szívesen várok még továbbit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!