Érettséginél ha pl.67,6% lett a végeredmény, akkor azt már felfele kerekítik? Vagy egyáltalán van kerekítés?
Valahol olyat is hallottam, h nincsen kerekítés egyáltalán , szóval ez még 67%ot érne.
Melyik az igaz?
"(Istenem mit éreznek az ilyen idióták???)"
Nyugi, kellenek ilyenek is a rendszerbe, ő lesz az, aki, büszkén vonul majd be Szenteste dolgozni, mert azt szereti, ha törődnek vele :D
"különben is, miért kapnád meg a 60%-ot, ha nem teljesítetted az ahhoz szükséges követelményeket?"
Azon az elven, amilyen elven tőlem pontot vonnak le.
De ne aggódj, én vagyok a hülye, akinek ez nem tetszik(mert hát miért is nem mondok le a pontokról), neked pedig igazad van, aki mindehhez tapsol(mondjuk nem tudom miért jó ez neked, de látszik, hogy elég egy megalkuvó fajta vagy, akit ha sarokba zavarnak, akkor kérdés nélkül odamegy és marad is).
Én itt befejeztem a vitát, látszik, hogy nem látod a fától az erdőt.
"De ha zavar hogy pontot vonnak le (de miért is vonnak?) de az nem zavarna ha pontot"
Az a baj, hogy egyoldalú ez az egész. Az élet számos területén alkalmazzák azt a szabályt, hogy ha 5 alatti akkor lefelé, ha....Itt nem ez került alkalmazásra, hanem egész egyszerűen eldöntötték, hogy minden esetben lefelé kerekítenek, tehát egy nem egész százalékot elért diákot minden esetben csak hátrány érheti(az hogy ez hány pont, senkit nem érdekel, mert ha ez annyira jelentéktelen, akkor miért nem adják meg?). Itt magával az elvvel van baj, hogy EGYOLDALÚ.
Mintha a boltban vásárolnál és 161 forintra fizetnél 170-et. Erre pedig nem érv vagy magyarázat, amit annyira fújsz, hogy "mert miért nem vásárolt többet vagy kevesebbet?", mert ez egy fasság. Ahogy azt se értem miért anyuci pici fia azért, mert jogosan felháborodik valamin?
Miért akadsz ki azon, hogy megadják a pontot, de azon meg nem, hogy elvonnak?
Itt te vagy a balek, aki simán benyel mindent, sőt, még megmagyaráza, hogy neki ez így milyen jó meg ő a hibás.
Csak gratulálni tudok, Észak Koreában szeretettel várnak.
" Az érettségi már az életre készít fel..."
Ez azért elég gyenge. Köze sincs az Élethez. A gimis fejekben az élet még a gimi, a világ meg a gimi falai, a saját értéked az érettségi pontszámod, meg a tanárok és a szülők elégedettsége. De azt hiszem, ez már egy másik téma. De jobb, ha tudod, az érettséginek az Élethez semmi köze nincsen. N32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!