A szóbeli érettségikkel javítani vagy rontani szokás?
Figyelt kérdés
Ti annak idején melyik táborba tartoztatok ? Javítottatok vagy rontottatok ? Ha most érettségiztek, akkor mire számítotok ? a magyar érettségim hármas lett ( helyesírás -15 % ), a többi ötös, de úgy érzem, hogy nem fogok tudni annyi ideig összefüggően, beszélni, és/vagy kihagyok dolgokat.2016. jún. 13. 08:51
2/5 anonim válasza:
Igen. Javítani vagy rontani. Nagyon ritka, hogy pont ugyanaz a százalék jöjjön ki.
3/5 anonim válasza:
Attól függ mit húzol, mennyire megy a tétel
4/5 anonim válasza:
Volt amiből javítottam, volt amiből rontottam.
5/5 anonim válasza:
Középszintem általában javítani szoktak. Emelten rontás is előfordul. Én egy tantárgy kivételével mindből javítottam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!