Ha "A" idegennyelvből felsőfokú, "B" idegennyelvből középfokú nyelvvizsgám van, mindkettőért kapok plusz pontot, tehát plusz 68 pont (28+40)? Van még kérdés a leírásban
nem, mert nyelvvizsgára összesen 40 pontot vihetsz.
első vagyok
magyarosítva mondandom. :D
hiába van 6 nyelvvizsgád, max 40 pontot kaphatsz összesen
Húú az gond :D akkor nem is erőlködök a felsőfokúval, mert csak a pluszpont miatt csinálnám, marad két közép
És köszönöm a linket itt mindenképp szétnézek
Egy másik kérdés is felmerült, hátha tudja valaki.
A felvételihez kritérium egy emelt szintű érettségi, ami még hátra van mert csak középszintűeket csináltam azelőtt.
Ha jól értem, ne angolból csináljak emeltszintűt, mert az úgysem számítana plusz pontnak, de például egy töri vagy magyar emelt plusz pontot is hozna, attól függetlenül, hogy kritérium egy emelt, ugye?
itt meg tudod nézni, hogy egyes szakokra milyen tárgyakat fogadnak el. pl hiába akarsz emelt bioszt csinálni, ha gazdasági szakra akarsz menni, mert ott a biosz nem számit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!